Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Viikon 9 lounas

Ma 24.2.Ti 25.2.Ke 26.2.To 27.2.Pe 28.2.Näytä koko viikon ruokalista

Maanantai 24.2.

Silakkapihvi L
Makkarakastike G,L
Porkkana-kookoskeitto G,L,K

Tiistai 25.2.

Kanapasta L
Vety L
Laskiaisrokka G,L ja Pannari L

Keskiviikko 26.2.

Naudansuikalepaisti G,L
Kasviswokki G,L,K
Katkarapukeitto G,L

Torstai 27.2.

Ryynimakkara G,L
Makaronilaatikko L
Kalakeitto G,L

Perjantai 28.2.

Buffee G,L,K,M,V
Savuporo-juustokeitto G,L

Kesämäen Leipomon aamiainen ja lounas

Runsasta ja maittavaa kotiruokaa. Voiko sen enää paremmin sanoa? Seisovasta pöydästä syöt niin paljon kuin jaksat, ja valinnanvaraa riittää; joka arkipäivä lounaslistalla keitto sekä lämmin ruoka. Myös kasvisvaihtoehto on saatavilla, kysy lisää kassalta.

Lounaamme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ammattitaitoisen kokkimme toimesta, eikä mausta tingitä. Pyrimme myös suosimaan paikallisia toimijoita aina kun mahdollista, ja onhan lounaalla toki tarjolla leipomon leipää sekä myös pullaa jälkiruoaksi.

Lounas arkisin Karankokadulla klo. 10.30-14.00. Seisovassa pöydässä runsas salaattipöytä, keitto, lämmin pääruoka, ruokajuomat (maito, mehu, piimä, kotikalja), tuoreet lounasleivät sekä jälkiruokapullat. Koko lounaan hinta 9,90, keittolounas 6,90. Leimakortilla joka 10. lounas veloituksetta!

Kauppakadulla tarjolla keittolounas (hinta 6,00)  arkisin, salaattiannoksia ja täytettyjä tuotteita unohtamatta!

Aamuvirkun nälkään paras apu löytyy kattavalta aamiaiseltamme, jossa tarjolla aina tuoreita leipomon tuotteita (sämpylät, leipää, peruna- ja riisipiirakoita, lihapiirakoita, voisarvia) sekä puuroa, muroja, jogurttia, keitettyjä kananmunia. Lauantaisin mennään reilummalla kattauksella ja lisänä myös nakkeja/lihapullia sekä uunimunakasta.

Aamiainen tarjolla Kourulassa arkisin klo. 6.30-10 hintaan 6,60 ja lauantaisin klo. 8-11 hintaan 6,90.